Het administratiekantoor
voor de horeca.
Onderdeel van IBEO horeca boekhouders

Ifiac heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van horeca-administratie. Onze dienstverlening en onze oplossingen zijn perfect afgestemd op de specifieke behoefte van horeca bedrijven.

Onze klanten

Ifiac is al meer dan 20 jaar een bekende naam in de horecawereld. Niet zo gek dus dat meer dan negentig procent van ons klantenbestand bestaat uit hotels, restaurants en dagzaken. Grote zaken, kleine zaken, nationale ketens en multinationals, we mogen ze allemaal tot onze klanten rekenen. Klanten die zich in heel Nederland bevinden: van Den Helder tot Maastricht en van Delfzijl tot Vlissingen.

Om de financiële administratie en personeelsadministratie voor onze klanten gemakkelijker en minder tijdrovend te maken, hebben wij een aantal handige online applicaties ontwikkeld. Deze zijn speciaal gemaakt voor horecabedrijven en leveren – naast tijdwinst, overzicht en inzicht – heldere managementrapportages op. Naast het beschikbaar stellen van een overzichtelijke digitale dienstverlening vinden we het ook heel belangrijk om onze klanten te kennen. Wij streven naar een lange termijn relatie en steken daarom veel tijd in persoonlijk contact. 


Horecaondernemers zijn gedreven mensen; het zijn mensen met ideeën en ze willen die ideeën ook uitvoeren. Liever nog vandaag dan morgen. Veel van onze klanten zijn ooit gestart met een enkele vestiging om vervolgens te groeien en zelfs uit te breiden. Groeien onze klanten, dan groeit de dienstverlening van Ifiac gewoon mee!

Branches

Naast de horecabranche hebben we ook klanten uit de retail/detailhandel, bakkerijen en bakkerswinkels. Ons administratiesysteem is dan wel speciaal ontwikkeld voor de horecabranche, maar eigenlijk is het een uitkomst voor alle bedrijven die hun inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties graag digitaal willen afhandelen. Mocht er voor uw specifieke systeem nog geen bestaande koppeling zijn met onze boekhoudmodules, dan zijn we altijd bereid hierin te investeren.

Ifiac | Verrassend Vanzelfsprekend
Ifiac maakt gebruik van analytische cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die verzamelt wordt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij maken geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring vindt u hier.