Het administratiekantoor
voor de horeca.
Onderdeel van IBEO horeca boekhouders

Ifiac heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van horeca-administratie. Onze dienstverlening en onze oplossingen zijn perfect afgestemd op de specifieke behoefte van horeca bedrijven.

Financiële administratie

De horeca boekhouding kan ingewikkeld zijn. U heeft bijvoorbeeld te maken met veel kleine transacties, verschillende btw-tarieven
en dagelijkse transacties. Allemaal elementen die het dagelijks bijhouden van uw administratie erg arbeidsintensief maken.  

Vrijblijvend advies

Boekhouden in de horeca kan een lastige opgave zijn. U heeft dagelijks te managen uw inkopen, gasten, betalingen en personeelsinzet. Dit zijn allemaal elementen die het dagelijks bijhouden van uw administratie erg intensief maken. Ifiac kan u veel complex werk uit handen nemen. Door de online oplossingen van Ifiac bent u niet meer tijd aan uw administratie kwijt dan noodzakelijk. De tijd die u overhoudt kunt u dan weer besteden aan de dagelijkse werkzaamheden van uw horecaonderneming. Neem vrijblijvend contact met ons op als u wilt weten wat Ifiac voor u kan doen.

Oplossingen Financiële administratie

Verlicht de werkdruk met de oplossingen van Ifiac

De horeca is een branche waarin dagelijks veel gebeurt. Als ondernemer in deze branche heeft u iedere dag met een enorme hoeveelheid transacties te maken. Inkoop en verkoop gaan in een rap tempo. Daarnaast heeft u met uw personeelsadministratie, kasverwerking en bankverwerking te maken. Omdat de horeca een branche is die veel tijd en aandacht van zijn medewerkers vraagt, kunnen we het ons voorstellen dat een beetje hulp om de werkdruk te verlichten welkom is. Ifiac houdt zich al sinds 1997 bezig met online applicaties die precies beantwoorden aan de wensen van ondernemers in de horeca. Hiermee kunnen we ook uw horecaonderneming helpen.

Welke financiële diensten verleent Ifiac?

Ifiac biedt verschillende online oplossingen om uw administratie eenvoudiger en vooral minder tijdrovend te maken. Onze software is speciaal voor de horeca ingericht en dus berekend op de uitdagingen waar u als horecaondernemer mee te maken krijgt. We bieden de volgende financiële diensten aan:

  • Boekhouding (dagelijks, wekelijks of maandelijks)
  • Online managementrapportages van uw cijfers en winstmarges
  • Btw-aangifte
  • Jaarrekening
  • Fiscale aangifte
  • Digitale verwerking van binnenkomende facturen
  • Betalingen
  • Aanmaning van debiteuren

Welke van deze financiële diensten u bij ons afneemt is helemaal aan u. De systemen die we gebruiken verwerken de gegevens die u invoert zo veel mogelijk automatisch en geautoriseerd personeel kan de cijfers op ieder gewenst moment inzien. We kunnen vele kassasystemen aan onze software koppelen. Dat bespaart u veel tijd en is veel minder foutgevoelig dan de kas zelf opmaken.


Oplossingen Financiële administratie

Vrijblijvend advies over uw financiële administratie

Kies voor uw zaak. En kies daarmee voor Ifiac. Wij hebben al sinds 1997 ervaring met de financiële administratie van de meest uiteenlopende horecaondernemingen. De deskundigheid van onze medewerkers zorgt voor oplossingen waar uw hotel, restaurant, café, dagzaak, franchise of filiaalbedrijf echt iets aan heeft.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. We maken graag een afspraak om zo een duidelijk beeld te krijgen van uw zaak en uw bedrijfsvoering. Samen kijken we welke diensten we het beste voor u in kunnen zetten, zodat u zich met een gerust hart op het ondernemen zelf kunt richten.

Neem hier direct contact op

Ifiac maakt gebruik van analytische cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die verzamelt wordt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij maken geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring vindt u hier.