Het administratiekantoor
voor de horeca.
Onderdeel van IBEO horeca boekhouders

Ifiac heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van horeca-administratie. Onze dienstverlening en onze oplossingen zijn perfect afgestemd op de specifieke behoefte van horeca bedrijven.

Onze oplossingen voor uw personeelsadministratie

 1

Online HR


Onze online HR-applicatie is een overzichtelijke digitale omgeving met daarin alle personeelsgegevens. U beheert hier de contracten van uw medewerkers en u kunt bijvoorbeeld precies zien wanneer een arbeidsovereenkomst afloopt. Een praktische personeelslijst zorgt ervoor dat u met een druk op de knop de beschikking heeft over de belangrijkste gegevens van uw voltallige personeel. Contactgegevens, verjaardagen, jubilea, u heeft het volledige overzicht overal en altijd digitaal tot uw beschikking.

De online applicatie synchroniseert personeelsgegevens en uren met de meest gebruikte horeca rooster programma's.

2

Online uren


De online applicatie synchroniseert personeelsgegevens en uren met de meest gebruikte horeca rooster programma's.

Wij hebben ervaring met L1nda, Dyflexis, Nostradamus, BOOQ en Horecasysteem.

3

Online salaris


Het gewerkte aantal uren, het contractueel overeengekomen loon, het gewerkte uurtype, allemaal onderdelen die uiteindelijk het salaris van de betreffende medewerker bepalen. Het is een hele klus om dat allemaal handmatig te verwerken. Gelukkig genereert de online salarisapplicatie van Ifiac helemaal automatisch voor elke medewerker elke maand opnieuw een correcte loonstrook.

Wilt u wel altijd inzicht in uw personeelsadministratie, maar wilt u het opvoeren van alle gegevens liever volledig uitbesteden? Ook daarvoor kunt u bij Ifiac terecht. Wij houden de complete personeels- en salarisadministratie voor u bij en u kunt met uw persoonlijke inloggegevens op elk gewenst moment de volledige administratie inzien.

Ifiac maakt gebruik van analytische cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die verzamelt wordt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij maken geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring vindt u hier.