Het administratiekantoor
voor de horeca.
Onderdeel van IBEO horeca boekhouders

Ifiac heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van horeca-administratie. Onze dienstverlening en onze oplossingen zijn perfect afgestemd op de specifieke behoefte van horeca bedrijven.

Administratie voor hotels

Hotels hebben een ingewikkelde boekhouding. Ondernemers in de hotelbranche hebben te maken met personeelskosten en betalingen van hun gasten, maar ook met een complexe in- en verkoopadministratie voor het restaurant, de kamers en de schoonmakers. Ifiac is een administratiekantoor voor hotels en andere horecaondernemers. Met onze ervaring en boekhoudapplicaties die speciaal voor horecabedrijven ontwikkeld zijn nemen we u veel moeilijk, tijdrovend werk uit handen. Laat Ifiac uw personeelsadministratie en financiële administratie regelen. Zo kunt u de overgebleven tijd besteden aan de dagelijkse gang van zaken in uw hotel.  

Administratiekantoor voor grote en kleine hotels in heel Nederland

Ifiac verzorgd de administratie voor grote en kleine hotels, hostels en ketens. Door onze overzichtelijke rapportage bent u altijd op de hoogte van de huidige stand van zaken. Doordat onze dienstverlening op maat gemaakt is voor de horecabranche zitten onze klanten in heel Nederland. Door onze duidelijke en persoonlijke service is de afstand geen probleem en daarnaast komen onze klanten geregeld langs op ons kantoor.

Ifiac maakt de administratie van hotels eenvoudiger

Er is veel boekhoudsoftware die complexe administratieve zaken overzichtelijker maken. Maar deze software is vaak gemaakt voor kantoren en houdt daarom geen rekening met uitdagingen die alleen in de horeca voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de grote hoeveelheid kleine transacties die in het restaurant van uw hotel gedaan worden. Of dat sommige producten en diensten onder het lage btw-tarief vallen, terwijl bij andere het hoge btw-tarief berekend moet worden. Bovendien verandert de cao voor het horecapersoneel regelmatig. De personeelsadministratie wordt hier niet gemakkelijker door.

Bij Ifiac zagen we in de jaren negentig al dat bestaande boekhoudapplicaties niet geschikt waren voor hotels, restaurants en cafés. Daarom besloten we applicaties te ontwikkelen waar ondernemers in de hotelbranche wél wat aan hebben. U kunt gebruik maken van onze online oplossingen, maar we kunnen desgewenst ook uw administratie geheel of gedeeltelijk overnemen.OPLOSSINGEN PERSONEELSADMINISTRATIE

De financiële administratie van uw hotel uitbesteden

Dankzij Ifiac hoeft u minder tijd te besteden aan ingewikkelde financiële zaken. Door deze werkzaamheden uit te besteden doen wij waar we goed in zijn en kunt u uzelf bezighouden met de (leukere) kernzaken van uw hotel. Uiteraard doen we dit samen en houden we u op de hoogte. Wilt u tussentijds snel weten hoe u er financieel voor staat? Met de rapportagemogelijkheden in onze software kan geautoriseerd personeel alle gegevens inzien die u nodig heeft.

OPLOSSINGEN FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Maatwerk administratieve oplossingen voor de hotelbranche

Ifiac biedt maatwerk oplossingen voor de uitdagingen die uniek zijn voor de hotelbranche. De online applicaties van Ifiac houden rekening met de problemen waar hoteleigenaren tegenaan kunnen lopen en maken een lastige, tijdrovende boekhouding makkelijker en overzichtelijker. Ons doel is om u te ontzorgen. We kunnen met u op zoek gaan naar de juiste applicaties of uw administratie in zijn geheel regelen. Heeft u wel eens te maken met klanten die te laat betalen? Dan kunnen we u zelfs helpen met de aanmaningen.

Onze applicaties zijn berekend op de uitdagingen van de horecabranche, maar ieder horecabedrijf anders. We gaan daarom graag met u in gesprek over hoe we onze expertise en technische oplossingen in kunnen zetten om uw werk eenvoudiger te maken. Een persoonlijk gesprek is de beste manier om tot de perfecte oplossing voor uw hotel te komen. Neem per mail of telefonisch contact met ons op, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak!


CONTACT MET ONZE SPECIALISTEN

Ifiac maakt gebruik van analytische cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die verzamelt wordt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij maken geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring vindt u hier.