Het administratiekantoor
voor de horeca.
Onderdeel van IBEO horeca boekhouders

Ifiac heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van horeca-administratie. Onze dienstverlening en onze oplossingen zijn perfect afgestemd op de specifieke behoefte van horeca bedrijven.

Over Ifiac

Inmiddels zijn we alweer meer dan 20 jaar een begrip in de horecabranche. Het enthousiasme waarmee we in 1997 begonnen is alleen maar toegenomen. Dagelijks zien we dat we verschil kunnen maken voor onze klanten. We zien dat we ze ontzorgen. We zien dat we met onze – speciaal voor de horeca ontwikkelde – online applicaties tegemoet komen aan de vragen die tegenwoordig in de horecabranche leven.

Met onze 22 medewerkers en onze geweldige online dienstverlening hebben we een geweldige expertise in huis waar onze klanten dag in dag uit de vruchten van plukken. Gelukkig denken onze klanten daar net zo over. Dat blijkt wel uit het geringe verloop in ons klantenbestand.

Die lange termijn relaties zijn prettig voor ons en ook voor de klant. Bij Ifiac bent u geen nummer. U bent een ondernemer met een schitterende zaak waarvan onze medewerkers alle administratieve ins en outs kennen. Ifiac heeft hart voor uw zaak.

Ifiac | Verrassend Vanzelfsprekend
Ifiac maakt gebruik van analytische cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die verzamelt wordt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij maken geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring vindt u hier.