Het administratiekantoor
voor de horeca.
Onderdeel van IBEO horeca boekhouders

Ifiac heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van horeca-administratie. Onze dienstverlening en onze oplossingen zijn perfect afgestemd op de specifieke behoefte van horeca bedrijven. Financiële administratie Personeelsadministratie

Verrassend
vanzelfsprekend


Door slimme toepassing van automatisering wordt uw administratie eenvoudig.

Financiële
administratie

Met onze geavanceerde rapportage tool heeft u altijd en overal inzicht in de meest actuele stand van zaken. Onze medewerkers kennen hun accounts en staan voor u klaar. Uw boekhouding is altijd up to date.
Meer Financiƫle administratie

Over Ifiac


Inmiddels zijn we alweer meer dan 20 jaar een begrip in de horecabranche. Het enthousiasme waarmee we in 1997 begonnen is alleen maar toegenomen.
Meer over Ifiac

Personeels
administratie

U zorgt voor het personeel, wij verzorgen voor u de back office. Uw salarisadministratie en personeelsdossiers zijn bij ons in goede handen.
Meer Personeels administratie
Ifiac maakt gebruik van analytische cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die verzamelt wordt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij maken geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring vindt u hier.