The accounting expert
for the hospitality industry.
Part of IBEO hospitality accountants

Ifiac has more than 20 years of experience in accounting services for the hospitality industry. Our services and our solutions perfectly match the specific needs of the hospitality sector.

Horeca boekhouding

Veel ondernemers in de horeca klagen over de werkdruk die de boekhouding oplevert. Bij sommige hotels, cafés of restaurants neemt deze zoveel tijd in beslag dat ze nauwelijks nog aan ondernemen toe komen. Ifiac verzorgt graag de boekhouding van uw horecabedrijf. We hebben al meer dan twintig jaar ervaring in de horecabranche en kunnen u daarom oplossingen bieden die precies passen bij de uitdagingen waar u dagelijks mee te maken krijgt. Hierdoor kunnen we uw financiële administratie en uw personeelsadministratie gedeeltelijk of zelfs geheel uit handen nemen.  

Ifiac kent de uitdagingen van de horeca

Oplossingen die voor de administratie van kantoren werken, hoeven dat voor de horeca nog niet te doen. De horeca is namelijk een branche met hele specifieke uitdagingen. Een goed lopende horecaonderneming heeft iedere dag weer te maken met een relatief groot aantal kleine transacties en wisselende btw-tarieven. En omdat de cao voor de horeca regelmatig verandert, is ook de personeelsadministratie voor veel ondernemers een hoofdpijndossier. Dit zijn complexe zaken die om gespecialiseerde oplossingen vragen. Bij Ifiac zagen we eind jaren negentig dat de bestaande boekhoudapplicaties niet bij een horecaboekhouding pasten en besloten we daar wat aan te doen.

De online applicaties waar Ifiac mee werkt houden rekening met de problemen waar u als horecaondernemer tegenaan loopt. We kunnen u ondersteunen in uw administratie, maar we kunnen deze ook volledig voor u overnemen, zodat u meer tijd heeft voor de uitdagingen waar u dagelijks op de werkvloer mee te maken krijgt. Bovendien is het met onze software eenvoudig om rapportages uit te draaien of tussentijds inzicht te krijgen in uw gegevens. Zo maken wij het ondernemen in de horeca graag wat makkelijker voor u.


OPLOSSINGEN FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Personeelsadministratie en financiële administratie

U kunt zelf het beste bepalen welke sollicitanten het beste passen bij de uitstraling van uw bedrijf en de wensen van uw klanten. Zodra u de juiste werknemers in dienst heeft, kan Ifiac er wel voor zorgen dat de personeelsadministratie u minder tijd kost. Ook dit maakt ons tot de beste boekhouder voor de horeca, omdat wij ervoor kunnen zorgen dat de salarisadministratie en de urenregistratie een stuk efficiënter verloopt. Wij zorgen voor correcte loonberekeningen, juiste afdrachten aan belastingdienst en pensioenfonds en goede arbeidsovereenkomsten.

Met onze financiële dienstverlening willen we u ontzorgen. Zo kunnen we uw wekelijkse, maandelijkse of zelfs dagelijkse boekhouding bijhouden, de belastingaangifte van uw onderneming regelen en de factuurverwerking van u overnemen. Eventueel kunnen we zelfs uw debiteuren aanmanen wanneer zij te laat zijn met betalen. Met onze online rapportages vergroten wij uw inzicht in de resultaten van uw onderneming.


OPLOSSINGEN PERSONEELSADMINISTRATIE

Een oplossing op maat voor uw horecabedrijf

Welke van de bovengenoemde diensten we precies voor u gaan verzorgen hangt helemaal van u af. We komen daarom graag eens bij u langs om een goed beeld te krijgen van uw wensen en de problemen waar u tegenaan loopt. Na dit gesprek kunnen we u een oplossing op maat bieden, zodat Ifiac precies de boekhouder kan zijn die u voor ogen heeft. Wilt u meer weten over wat Ifiac voor u kan betekenen? Bel of mail ons dan vandaag nog!

CONTACT MET IFIAC

Ifiac maakt gebruik van analytische cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die verzamelt wordt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij maken geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring vindt u hier.