The accounting expert
for the hospitality industry.
Part of IBEO hospitality accountants

Ifiac has more than 20 years of experience in accounting services for the hospitality industry. Our services and our solutions perfectly match the specific needs of the hospitality sector.

Horeca administratiekantoor

Als u een restaurant, hotel of café heeft, ziet uw boekhouding er heel anders uit dan bij een kantoor het geval is. Toch is veel boekhoudsoftware gemaakt met een reguliere kantoorsituatie in het achterhoofd, zonder rekening te houden met de zaken waar u in de horeca tegenaan loopt. Als horeca administratiekantoor kan Ifiac u helpen met de financiële administratie en de personeelsadministratie van uw horecaonderneming. Wij weten als geen ander met welke specifieke administratieve problemen een hotel, café of restaurant te maken heeft. Onze online applicaties en dienstverlening zijn erop gebouwd om u juist bij deze problemen te assisteren.  

Minder tijd kwijt aan uw horeca-administratie

De horeca is als branche allesbehalve traditioneel. Werktijden zijn geen standaard kantooruren, transacties zijn vaak relatief lage bedragen en komen vaak per dag voor en voor de producten die u verkoopt gelden verschillende btw-tarieven. Waarom zou u dan wel genoegen nemen met standaard boekhoudsoftware die daar helemaal niet op berekend is? Ifiac vond eind jaren negentig dat het tijd was voor oplossingen die de uitdagingen van de horecabranche serieus namen. We maken gebruik van boekhoudapplicaties die u kunt gebruiken om minder tijd kwijt te zijn aan uw administratie. Wilt u nog meer tijd besparen? Vraag ons dan om uw administratie over te nemen. Dat kan ook gedeeltelijk.

Ondernemen is in de horeca al tijdrovend genoeg. Bij Ifiac kunnen we het ons goed voorstellen dat u na de lange dagen die de meeste horecabedrijven draaien de tijd of de energie niet meer heeft om de financiële administratie bij te werken. En dat terwijl het juist zo belangrijk is om deze goed bij te houden. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken als u met Ifiac in zee gaat. Onze uitgebreide financiële kennis en ervaring met de branche zorgen ervoor dat we uw bedrijf een maatwerk oplossing kunnen bieden die flink wat zorgen en werkdruk bij u wegneemt.


OPLOSSINGEN FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Ifiac regelt uw personeelsadministratie en financiële administratie

Een goede horecaonderneming heeft vakkundig en betrouwbaar personeel. Het juiste personeel vinden is daar een belangrijk onderdeel van, maar dan bent u er nog niet. Arbeidsovereenkomsten opstellen kan in een onregelmatige branche als de horeca wat lastig zijn, zeker gezien de cao’s die met enige regelmaat veranderen. De registratie van ziekteverzuim en verlofuren maken het er niet overzichtelijker op. Voor Ifiac zijn dit soort werkzaamheden ons specialisme geworden. Wij houden ons hier dagelijks mee bezig en kunnen ook u helpen met uw personeelsadministratie.

OPLOSSINGEN PERSONEELSADMINISTRATIE

Uw financiële administratie goed geregeld

Dat is voor uw financiële administratie niet anders. Ifiac kan al uw belastingaangiftes voor uw bedrijf doen, waaronder de btw-aangifte en de fiscale aangifte, uw facturen verwerken of uw debiteuren- en crediteurenbeheer overnemen. Wij werken met deskundige mensen, waardoor het risico op fouten minder groot is dan wanneer u het naast het ondernemen doet. En als u meer wilt weten over de financiële situatie van uw bedrijf, kunt u gewoon gebruik maken van de handige rapportagetools in onze applicaties.


OPLOSSINGEN FINANCIËLE ADMINISTRATIE

Hulp nodig bij uw administratie?

Of u nu een deel van uw administratie of alles aan een betrouwbare partij wilt uitbesteden, Ifiac helpt u graag om uw boekhouding minder van uw tijd in beslag te laten nemen. Bel of mail ons voor een afspraak, dan zullen we zo snel mogelijk uw wensen en de mogelijkheden met u bespreken.

CONTACT

Ifiac maakt gebruik van analytische cookies om u een optimale gebruikservaring te bieden. De informatie die verzamelt wordt, wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. Wij maken geen gebruik van uw persoonlijke informatie. De privacyverklaring vindt u hier.